Page 1 of 1

bepaling uit en thuis voor beker

PostPosted: Wed Mar 06, 2013 5:46 pm
by doorsie
Mensen van het bestuur ik zit met een zeer groot vraagteken word er geen rekening gehouden in den beker met uit en thuis matchen of is da gewoon hoe da wordt getrokken??

wij barak patat hebben vant jaar 1 beker match thuis gesjot vant jaar (we hebben de 1ste ronde van elke beker uit gesjot omdat ons café toe was). nu zitten we aan onze 6de match in den beker vant jaar en weer uit? onze cafébaas snapt het ni zo goe meer.

Re: bepaling uit en thuis voor beker

PostPosted: Sun Mar 17, 2013 11:03 pm
by d'Artagnan
Trekking van de bekers gebeurt steeds door iemand van buiten het bestuur.
Dan wordt er gekeken wie er in de vorige ronde waar gespeeld heeft. Als beide ploegen bv allebei op verplaatsing gespeeld hebben gaat de volgorde van de trekking door. Dus in jullie geval, voor de Wisselbeker speelden jullie en Den Dio allebei op verplaatsing in ronde 1. In ronde 2 werd Den Dio als eerste getrokken.
In de Vilvord Cup speelden zowel jullie als 't Wiel evenveel matchen thuis als op verplaatsing. In de trekking voor de laatste ronde kwam 't Wiel als eerste uit de bus.
Dus ja, soms kan het wel eens nadelig uitvallen voor een ploeg maar dat is dan zuiver het lot die dat bepaald. Ik vrees dat hier geen pasklare oplossing voor is.