Het Vilvoords Kicker Verbond (VKV) is opgericht in 2021 met als doel de tafelvoetbalsport te bevorderen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een bruisende gemeenschap van enthousiaste kickerliefhebbers die zich inzetten voor het samenbrengen van spelers van alle leeftijden en niveaus.

Onze Missie

Bij VKV streven we ernaar om een positieve en inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen kan genieten van de sportieve en sociale aspecten van tafelvoetbal. We zijn ervan overtuigd dat deze sport mensen van verschillende achtergronden kan samenbrengen en bijdraagt aan het opbouwen van een hechte gemeenschap.

Ons Team

Ons bestuur bestaat uit gepassioneerde tafelvoetbalspelers die hun liefde voor de sport willen delen en het tafelvoetbalniveau in de regio willen verhogen. We organiseren regelmatig toernooien, trainingsessies en workshops, zowel voor beginners als gevorderde spelers.

Onze Activiteiten

Bij VKV richten we ons op het organiseren van diverse evenementen en activiteiten, waaronder:

Wekelijkse speelavonden: Kom samen met andere kickerliefhebbers en verbeter je vaardigheden in een gezellige en competitieve sfeer.
Toernooien: Neem deel aan onze regelmatige toernooien, waar spelers van alle niveaus strijden om de titel van het beste tafelvoetbalteam in Vilvoorde.
Workshops en clinics: Leer van ervaren spelers en coaches tijdens onze workshops, die gericht zijn op het verbeteren van techniek, strategie en sportiviteit.
Sociale evenementen: Maak nieuwe vrienden en versterk de banden binnen de gemeenschap tijdens onze gezellige bijeenkomsten en feesten.

Doe mee!

Of je nu een doorgewinterde tafelvoetbalspeler bent of net begint met deze fantastische sport, bij ons ben je van harte welkom! Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek de wereld van tafelvoetbal op een leuke en uitdagende manier.